Predstavitev MEDIHEAL NMF Aquaring Ampoule Mask EX Maske za obraz

Predstavitev MEDIHEAL NMF Aquaring Ampoule Mask EX Maske za obraz

Proizvajalec Mediheal je najbolj znan in popularen zaradi izdelovanja kakovostnih mask za obraz.

Najbolj znana in dobro ocenjena je maska MEDIHEAL NMF Aquaring Ampoule Mask EX. Zaradi dobrih rezultatov in popularnosti, predvsem izven Evrope (v Evropi še ni bila predstavljena uporabnikom) jo promovirajo BTS, najbolj znana korejska KPOP skupina.

Ta maska vsebuje Natural Moisture Factor (Naravni Vlažilni Faktor), vodni vlažilni sistem, ki obnavlja energijo kože na obrazu. Prisotnost Naravnega Vlažilnega Faktorja lahko opazimo že med jemanjem maske iz embalaže. Po uporabi maske, maska omogoči koži vlažilni sloj, ki varuje obraz pred isušitvijo še nekaj nadaljnjih ur, hkrati zmanjšuje pore na obrazu in s tem ohranja vlažnost.

Način uporabe:
1.) Umijte si obraz
2.) Masko pritrdite na obraz in jo odstranite po 10-20 minutah
3.) Odstranite masko in nežno nanesite preostanek kreme z roko po obrazu.
Priporočamo, da uporabite masko 2-3 krat na teden, v roku 4 tednov.

MEDIHEAL NMF Aquaring Ampoule Mask EX vsebuje hyalurinic kislino in ceramide, sestavine ki so znane po tem, da ohranjajo vlažnost kože. Dolgotrajna uporaba maske bo zmanjšala alergijske reakcije, izpuščaje in rdečico, ki nastane zaradi izsušene kože. Maska je narejena 100% iz bombaža in se lepo prilega vsaki obliki obraza.
Da je zagotovljen najboljši učinek maske, priporočamo uporabo 2-3X tedensko v roku štirih tednov. Po tem obdobju, je zagotovljen najboljsi učinek uporabe te maske.

Maska za obraz v trgovini Ippoyo za samo 4.99 EUR~! Kliknite tukaj.

Hvala za ogled.

Ippoyo~~

Za vse tiste, ki ne veste o skupini BTS:
https://en.wikipedia.org/wiki/BTS_(band)





Comments