Predstavitev CLEAN IT ZERO Odstranjevalec Ličil

Predstavitev CLEAN IT ZERO Odstranjevalec Ličil

Če še niste uporabljali ali slišali o korejski kozmetiki in korejski lepotnih izdelkih, vam zaupam, da je odstranjevalec ličil Clean it Zero, odkar sem ga prvič uporabila, moj edini odstranjevalec ličil. Uporabljam ga že tri leta in mi tudi ne misel ne pride, da bi ga zamenjala.

Clean it Zero je izdelek s katerim je znamka Banila Co. zaslovela in postala svetovno znana. Leta 2014 je Banila Co. prejela nagrado SOKOGLAM Best of Beauty zaradi učinkovitost in enostavnosti uporabe Clean it Zero odstranjevalca ličil. Od takrat dalje je ta izdelek nepogrešljiv del dnevne rutine mnogih uporabnikov in bo tako zagotovo tudi v prihodnje!

Vse prijateljice, ki ga uporabljajo zaradi mojega priporočila, ali so izdelek našle na internetu, so z njim zelo zadovoljne.

Kaj je tako posebnega na tem izdelku?

- Zaradi prisotnosti olja v obliki balzama/kreme v očiščevalcu ličil za nanašanje ne potrebuteje kozmetičnih blazinic. Zaradi te strukture vam ni potrebno skrbeti da bi se vam odstranjevalec polil ali mastil rok med uporabo. 

- Ne povzroča reakcij na koži obraza ali občutka pekočih oči.

- Hitro in učinkovito očisti nečistočo in ličila z lic, oči in ustnic.

Clean iz Zero je primeren za vse vrste kože: za suhe, kombinirane, mastne; primeren je celo za zelo občutljivo kožo.

Koraki uporabe:
1.) S priročno lopatico zajemite majhno količino izdelka (odvisno od tega, koliko ličila hočete odstraniti).
2.) Balzam nanesite na prste rok
3.) Balzam nato nanesite na obraz in ga s krožnimi gibi vmasirajte v kožo.
4.) Obraz umijte s toplo vodo.
5.) To je to!!

Balzam kar “stopi” vaš make up in ga tako enostavno odstranite. Preden sem našla ta proizvod sem preizkusila veliko drugih. Ko sem odstranjevala ličila in vodno odporno maskaro, sem si s kozmetičnimi blazinicami in odstranjevalci povzročila vnetje oči. Poleg odstranitve ličil in nečistoče z obraza in vratu si lahko ob uporabi izdelka s prsti obraz tudi rahlo zmasirate obraz!

Po odkritju Clean it Zero sem bila zelo navdušena, saj izdelek poleg enostavne in neagresivne uporabe tudi ne izsušuje kože. Zaradi vsega naštetega in dobrih osebnih izkušenj Clean it Zero zelo priporočam ta izdelek vsem prijateljicam, znankam in tudi vam. 
😊

Clean it Zero je tudi na voljo v Ippoyo trgovini za samo 24,99 EUR! Kliknite tukaj.

Lep pozdrav,

Ippoyo




Comments